Indrė KazėnaitėComment

Miso lapienė

Indrė KazėnaitėComment
Miso lapienė

Ingredientai

  • Apie 3 valgomuosius šaukštus miso pastos
  • 700ml vandens
  • Sauja burokėlių lapų
  • Sauja smulkinto lapinio kopūsto
  • 100g raudonosios quinoa
  • 0.5 saldžiosios bulvės
  • Skiltelė česnako
  • Kokosų aliejaus kepimui
  • Vienas nedidelis avokadas
  • Žiupsnis ciberžolės
  • Rožinės druskos
  • Keli brokolių žiedynai

Gaminimas

  • 1. Lengvai pasūdytame vandenyje išverdame quinoa.
  • 2. Užvirtame vandenyje maišydami ištirpiname miso pastą. Sultinys turi būti skoningas. Beriame smulkintą lapinį kopūstą ir burokėlių stiebelius.
  • 3. Kokosų aliejuje pakepiname smulkiais kubeliais pjaustytą saldžiąją bulvę ir smulkintą česnaką. Barstome ciberžole ir šiek tiek druskos.
  • 4. Į paruoštą miso pilame virtą quinoa, barstome kepinta saldžiąja bulve, puošiame avokadu ir neverdančiu, bet neseniai virusiu vandeniu nuplikytu brokoliu