Toma DvelyteComment

Karšta

Toma DvelyteComment
Karšta

Ingredientai

  • 200 ml virtų avinžirnių
  • 3 pastarnokai
  • 3 česnako skiltelės
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 2 valg.š. pomidorų tyrės
  • Himalajų druska ir čili prieskonių
  • Kokoso aliejus kepimui

Gaminimas

  • Troškintuve įkaitiname kokoso aliejų, sudedame smulkintą česnaką ir svogūną, apkepame kelias minutes. Tuomet įdedame pomidorų tyrės. Ir dar kelias minutes viską apkepame (šios sriubos paslaptis ir yra tas puikus apkeptos pomidorų tyrės skonis).
  • Tuomet sudedame virtus avinžirnius ir smulkintus kubeliais pastarnokus, paskaniname druska ir čili prieskoniais, užpilame verdančio vandens, kad viską visiškai apsemtų. Verdame ant silpnos kaitros apie 15 minučių. Patiekiant gardinti galite šlakeliu kanapių sėklų aliejaus ir sėklų daigais.