Toma DvelyteComment

Gaspačius

Toma DvelyteComment
Gaspačius

Ingredientai

  • 8 pomidorai
  • 2 raudonosios paprikos
  • 1 svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 valg.š. maistingųjų mielių (Nutritional Yeast)
  • Saujelė šviežio raudonėlio lapelių
  • Saujelė džiovintų pomidorų
  • 1 arb.š. baltųjų pipirų prieskonių
  • 1 valg.š. kokoso aliejaus
  • Himalajų druskos paskaninimui
  • Marinuotų juodųjų alyvuogių

Gaminimas

  • Ant grotelių pakepkite pomidorus, paprikas, svogūną ir česnaką, kol apskrus. 
  • Apskrudusias daržoves sudėkite į blenderį su likusiais ingredientais ir suplakite iki vientisos masės. 
  • Leiskite atvėsti. Palaikykite šaldytuve apie valandą. 
  • Patiekite su juodosiomis alyvuogėmis ir duoniukais be glitimo.