Toma DvelyteComment

Agurkienė

Toma DvelyteComment
Agurkienė

Ingredientai

  • 2 ilgieji agurkai
  • 1 mažas svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • Sauja šviežių špinatų lapų
  • 1/2 stiklinės kokoso vandens
  • Saujelė graikiškų riešutų
  • 1 avokadas
  • 1 arb.š. kokoso aliejaus
  • 3 valg. š.Tamari padažo (sojos pad.be glitimo)
  • 1 valg.š. Nutritional Yeast (maistingosios mielės, neaktyvios)

Gaminimas

  • Blenderyje suplakite supjaustytą agurką su kokoso vandeniu. 
  • Tuomet sudėkite špinatus, riešutus, avokadą (nuluptą, be kaulo), Tamari ir Nutritional yeast. Ir dar kartą išplakite.
  • Keptuvėje įkaitinkite kokoso aliejų ir apkepkite griežinėliais supjaustytą svogūną bei česnaką, apie porą minučių.
  • Juos suplakite su likusiais ingredientais. 
  • Sriubą geriausia valgyti atšaldytą. Gardinkite šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis.