Toma DvelyteComment

Strėlikės

Toma DvelyteComment
Strėlikės

Ingredientai

  • 4 paprikos
  • 100 ml (galima ir daugiau, jei paprikos didelės) virtos bolivinės balandos
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 2 česnako skiltelės
  • Sauja špinatų lapelių
  • Sauja žolelių: krapų, petražolių ir svogūnų laiškų
  • Kokoso aliejus kepimui
  • Jūros druska

Gaminimas

  • 1. Įdaras bus puiki žaliųjų gėrybių puokštė. Keptuvėje įkaitinkite kokoso aliejų, jame apkepkite smulkintą svogūną ir česnaką. 
  • 2. Tuomet sudėkite smulkintus žalumynus, bolivinę balandą, paskaninkite druska ir viską trumpai apkepkite.
  • 3. Šiuo įdaru įdarykite paprikas, paskaninkite jas jūros druska, pasirinkite grilio funkciją orkaitėje ir apskrudinkite šias grožybes apie 10 minučių.

Keturios strėlikės