Indrė KazėnaitėComment

Kalafijorų pyragas su pistacijomis

Indrė KazėnaitėComment
Kalafijorų pyragas su pistacijomis

Ingredientai

  • Stiklinė rudųjų ryžių miltų
  • Stiklinė virtų rudųjų ryžių
  • Apie dvi stiklines kalafiorų dip'o
  • Nekepintų smulkintų pistacijų puošimui
  • Šaukštas kokosų aliejaus
  • Rožinės druskos ir juodųjų pipirų
  • Šaukštelis kepimo miltelių

Gaminimas

  • Išvirtus ryžius maišome su ryžių miltais, kepimo milteliais, druska, pipirais, kokosų aliejumi ir dip'u. Tešla turi gautis kibi ir vientisa.
  • Kokosų aliejumi patepame kepimo skardelę ir sukrečiame paruoštą masę.
  • Priklausomai nuo orkaitės, kepame apie 45min, 200C orkaitėje, kol apskrus krašteliai. 
  • Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti. Skaniausiai jis dera prie žaliųjų salotų, gardintų šviežiais ir saulėje džiovintais pomidorais.