Toma DvelyteComment

Doša moša

Toma DvelyteComment
Doša moša

Ingredients

  • Sauja virtų edamame pupelių 
  • Saujelė anakardžių riešutų
  • Saujelė moliūgų sėklų
  • Saujelė džiovintų spanguolių
  • 400 g virtų bolivinių balandų
  • 200 ml kokosų pieno
  • Šaukštas ciberžolės 
  • Šaukštelis imbiero
  • Šaukštelis cinamono
  • Žiūpsnelis maltų muskatų
  • Žiūpsnelis jūros druskos
  • Šaukštas kokoso aliejaus

Gaminimas

  • Prikaistuve įkaitiname kokoso aliejų, suberiame prieskonius. Kuomet pasklinda jų aromatas, sudedame gerai nuplautas spanguoles, riešutus ir sėklas, taip pat edamame pupeles.
  • Po minutėlės lėtai maišant pilame kokosų pieną. Troškiname ant silpniausios kaitros, lėtai maišant apie 5 minutes. Galiausiai paskaniname druska ir padengiame padažu virtas bolivines balandas.

2 porcijos