Toma DvelyteComment

Ale tepamas sūris

Toma DvelyteComment
Ale tepamas sūris

Ingredientai

  • 150 g (bent 2val.mirkytų) anakardžių riešutų
  • 50 g makadamijų riešutų
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 mažutis svogūnas 
  • 2 valg.š. Tamari (sojų padažas be gliuteno)
  • 1 val.š. obuolių sidro acto
  • 1/2 citrinos sulčių
  • Druskos (Himalayan) bei pipirų paskaninimui
  • 2 valg.ų. maistingųjų mielių NUTRITIONAL YEAST

Gaminimas

  • Į blenderį įpilkite truputėlį vandens, maždaug 4 valg.š.. Tuomet sudėkite visus ingredientus ir plakite iki vientisos masės. Pradėkite su silpnu plakimu ir iš lėto didinkite greitį. Jei norite skystensnės konsistencijos - įpilkite daugiau vandens bei citrinos sulčių. Skaninkite Himalayan druska, pipirais bei įv.prieskoniais. Jei neturite Tamari, tuomet tiks ir paprastas sojų padažas (jei turite alergiją gliutenui, sojos padažo jūs vartoti negalite).