Toma DvelyteComment

Uhh

Toma DvelyteComment
Uhh

Ingredientai

  • 250 ml Tamari (sojos padažas be gliuteno, fermentuotas)
  • 4 valg.š. sezamo sėklų
  • 1 valg.š. čili prieskonių (sutrupinto džiovinto čili, o ne čili miltelių)

Gaminimas

  • 1. Sausoje keptuvėje apkepkite čili prieskonius, kol pajausite aitrų kvapą. Taip čili išskiria savo eterinius aliejus ir tampa dar aštresnis ir maistingesnis. Nepamirškit, kad čili yra puikus vaistas prieš uždegimus ir skatina metabolizmą. 
  • 2. Tuomet suberiame sezamo sėklytes ir dar minutėlę viską apskrudiname, maišydami medine mentele. 
  • 3. Atvėsiname ir sumaišome su Tamari padažu. Supylę į sandarų indelį, laikome šaldytuve.