Toma DvelyteComment

Kokoso puta

Toma DvelyteComment
Kokoso puta

Ingredientai

  • 200 ml neriebaus kokoso pieno
  • 1/2 česnako skiltelės
  • 1/2 valg.š. obuolių sidro acto
  • 1 arb.š. svogūnų miltelių prieskonių
  • 1 valg.š. smulkiai supjaustytų šviežių krapų
  • 1 arb.š. smulkiai supjaustytų mėtos lapelių
  • 1 valg š. smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
  • Žiūpsnelis Himalajų druskos

Gaminimas

  • Suplakite kokoso pieną (atšaldytą) su prieskoniais ir česnaku, trintuve arba blenderyje.
  • Atskirame indelyje sumaišykite jį su šviežiomis žolelėmis. 
  • Puikiai tinka su paprastomis agurkų ir pomidorų salotomis.