Toma DvelyteComment

Dem pesto

Toma DvelyteComment
Dem pesto

Ingredientai

  • 100 g pistacijų riešutų
  • Sauja šviežių baziliko lapų
  • Sauja šviežių špinatų lapų
  • Skiltelė česnako
  • Pusę čili pipiro (pasirinktinai)
  • 3 valg.š. Kanapių sėklų aliejaus (taip pat tinka moliūgų sėklų ar linų sėmenų aliejus)
  • Druskos (Himalayan) bei pipirų paskaninimui

Gaminimas

  • Į blenderį pirmiausia įpilame maždaug 4 šaukštus šalto vandens.
  • Sudedame visus ingredientus, pirmiausia lapus ir tik vėliau riešutus. Nepamirškite druskos (himalayan) bei pipirų. 
  • Pradėkite plakti lėtai ir po truputį didinkite greitį. Plakite iki vientisos masės.