Toma DvelyteComment

Karabaso sagos

Toma DvelyteComment
Karabaso sagos

Ingredientai

  • 100 g šviesios ir tamsios bolivinės balandos (sumaišytų)
  • 400 ml kokoso pieno
  • 1 didesnis pastarnokas
  • 2 (pageidautina violetinės) morkos
  • 1/2 mažo raudono kopūsto 
  • Saujelė smulkinto lapinio kopūsto
  • Pusės granato vaisiaus sėklų
  • Padažas: skiltelė smulkinto česnako, 2 valg.š. alyvuogių aliejaus, 1 valg.š. klevų sirupo,pusės laimo sultys, 1 val.š. tamari, žiūpsnelis čili prieskonių
  • Kokoso aliejus kepimui
  • Saujelė graikinių riešutų

Instructions

  • Kokose piene išverdame bolivines balandas. Jas užverdame, verdame kelias minutes ant silpnos kaitros, uždengiame švariu virtuvės rankšluosčiu ir paliekame sugerti likusį kokoso pieną. 
  • Susmulkiname nuluptą pastarnoką ir morkas lazdelėmis. Jas apkepame kokoso aliejuje apie 5 minutes.
  • Supjaustome labai smulkiais griežinėliais raudonąjį kopūstą. 
  • Sumaišome išbrinkusias bolivines balandas su visais likusiais ingredientais. Skanaus.