Avisažinis rytas

Ingredientai

  • 100 ml skaldytų avižų
  • 1 labai nedidelis svogūnas
  • 2 valg.š. Tamari (sojos padažas be gliuteno)
  • 2 valg.š. skaldytų migdolų riešutų
  • Keletas vyšninių pomidorų
  • 1 arb.š. kokoso aliejaus

Gaminimas

  • Avižas apipilkite vandeniu, kad apsemtų. Paskaninkite himalajų druska, leiskite užvirti. Išjunkite viryklę. Tuomet išmaišykite ir uždenkite avižas.
  • Keptuvėjė įkaitinkite kokoso aliejų, apkepkite svogūną, migdolų riešutus. Baigiant kepti, po poros minučių, užpilkite Tamari padažu ir išmaišykite. Pabaigai įdėkite vyšninius pomidorus ir juos keletą sekundžių apskrudinkite. 
  • Išbrinkusias avižas (košę) skaninkite paruoštu padažu. Geros dienos!