All4one

Ingredientai

  • 2 porcijos ryžių makaronų
  • 1 raudonas svogūnas
  • 1/2 raudonos paprikos
  • 1/2 geltonos paprikos
  • 2 česnako skiltelės
  • 3 cm imbiero šaknies
  • Šaukštelis kari tyrės
  • Šaukštas juodųjų pupelių tyrės
  • Saujelė pupelių daigų
  • Sauja grybų
  • Viena nedidelė morka
  • Stiklinė kokoso pieno
  • Pluoštelis šviežios kalendros
  • Šaukštas ciberžolės
  • Keletas griežinių kopūsto
  • Kokoso aliejaus kepimui

Gaminimas

  • Wok keptuvėje įkaitiname kokoso aliejų.
  • Suberiame ciberžolę, kari ir juodųjų pupelių tyrę. Apkepame pusė minutės.
  • Suberiame smulkintas daržoves: smulkiai supjaustytą nuluptą imbiero šaknį, česnakus, kiek stambiau likusias daržoves, morkos tarkius, kalendros lapelius. 
  • Maišydami kepame apie keturias minutes. 
  • Ryžių makaronus užpilame karštu vandeniu ir laikome dubenyje tris minutes. Nupilame vandenį, perplauname šaltu vandeniu ir atidedame. 
  • Apkeptas daržoves užpilame kokoso pienu ir troškiname dar pora minučių. 
  • Sumaišius su ryžių makaronais, skaniname čili ir kalendros lapeliais.