Tepamas sūris su vyšniomis ir vyšniomis

Ingredientai

  • 200g brinkintų anakardžių 
  • 0.5 citrinos sulčių
  • 0.5 stiklinės smulkintų džiovintų vyšnių
  • 0.5 stiklinės smulkintų moliūgų sėklų, pistacijų, sezamų, saulėgražų
  • Kelios šakelės citrininio čiobrelio
  • Himalajų druskos
  • 0.5 augalinio pieno arba vandens

Gaminimas

  • Brinkintus anakardžius sublendiname kartu su citrinos sultimis ir augaliniu pienu. Pasūdome. 
  • Dalį kapotų vyšnių, sėklų ir žiupsnį čiobrelio įmaišome į riešutų masę. 
  • Formuojame pailgą ritinį arba gaminame apvalų sūrį. Apvoliojame likusiose sėklose ir vyšniose. Barstome citrininiu čiobrelius.