Toma DvelyteComment

Parvirtę didingieji

Toma DvelyteComment
Parvirtę didingieji

Ingredientai

  • Šparagai
  • Česnakas
  • Himalajų druska
  • Kanapių sėklų aliejus
  • Pistacijų riešutai
  • Sezamo sėklos

Gaminimas

  • Šparagų kotelių apačias apie 2 cm nupjauname. Juos atsargiai nulupame skutuku. 
  • Orkaitę užstatome ant grilio funkcijos iki 230 C temperatūros. 
  • Ant kepimo skardos paklojame saugaus (nebalinto) sviestinio popieriaus ir suguldome didinguosius šparagus.
  • Apšlakstome šiek tiek kanapių sėklų aliejumi, Himalajų druska bei smulkiai pjaustytu česnaku ir pistacijų riešutais. 
  • 5. "Čirškiname" kol šparagai suminkštėja. Priklauso nuo šparagų storio. Man užtruko 10 minučių. 
  • 6. Patiekiame su Dem pesto padažu ir sezamo sėklomis. Receptas viršuje nuorodoje.