Indrė KazėnaitėComment

Liepos suvertukas

Indrė KazėnaitėComment
Liepos suvertukas

Ingredientai

  • 1 Kokoso riešutas
  • 4 prinokę nektarinai
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 arbatinis šaukštelis kokoso aliejaus
  • 0,5 šaukštelio ciberžolės
  • Žiupsnelis chili
  • Žiupsnelis džiovinto mairūno
  • 2 šaukštai Tamari sojų padažo
  • Himalajų druskos

Gaminimas

  • Išsigliaudome kokosą ir supjaustome riešutą didesniais gabaliukais. 
  • Užtarkuojame česnako, pasūdome, įbarstome ciberžolę, ir sumaišę su kokoso aliejumi atidedame į šalį ir leidžiame pasimarinuoti bent 15 min.
  • Į keturias dalis pjaustytą nektariną apšlakstome Tamari, užtarkuojame antąją česnako skiltelę, pabarstome chili, druska ir mairūnu. Atidedame į šalį ir leidžiame pasimarinuoti bent 15min.
  • Veriame ant medinio iešmelio ir kepame ant griliaus, kol nektarinas lengvai paskrus.