Toma DvelyteComment

Duonelė bananė

Toma DvelyteComment
Duonelė bananė

Ingredientai

  • 200 g avižų miltų
  • 5 valg.š. jogurto (aš naudoju avižų arba sojų natūralų jogurtą)
  • 1,5 arb.š. sodos
  • Žiupsnelis Himalajų druskos
  • Valg.š. psyllium maistinių skaidulų
  • 3 nedideli arba 2 didesni prinokę bananai

Gaminimas

  • Sumaišykite sodą su jogurtu.
  • Sumaišykite visus sausus ingredientus.
  • Šakute sutrinkite nuluptus bananus.
  • Sudėkite trintus bananus ir jogurtą į sausus ingredientus ir lengvai išmaišykite. 
  • Į duonos kepimo skardą įklokite kepimo popierių ir supilkite tešlą. Kepkite 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes (tol, kol tešla nebelimpa prie medinės lazdelės, kurią įsmeigsite į duoną )
  • Pjaustykite tik visiškai atvėsusią duoną.