Skrynelės

Ingredientai
- 400 g virtų juodųjų pupelių
- 200 g avižų dribsnių
- 100 g nekepintos (raw) kakavos miltelių
- 100 g cukranendrių cukraus (raw)
- Pusės vanilės ankšties grūdelių
- 1 1/2 arb. š. kepimo miltelių
- Žiūpsnelis druskos
- 200 ml vyšnių kompoto su uogomis
- 2 valg.š. nerafinuoto kokoso aliejaus
Gaminimas
- Atidėkite pusę vyšnių kiekio, o visus likusius ingredientus sumaišykite maisto trintuvu. Į paruoštą lipnią ir tirštą masę sudėkite likusias vyšnias.
- Kepimo indą išklokite popieriumi, supilkite gautą masę ir kepkite apie 20-25 minutes, 220 C karštumo orkaitėje.
- Prieš pjaustant pyragą, leiskite jam pravėsti.
- Vietoje cukranendrių cukraus galite naudoti ir mirkytų datulių tyrę.
Toma Dvelyte