Toma DvelyteComment

Skrynelės

Toma DvelyteComment
Skrynelės

Ingredientai

  • 400 g virtų juodųjų pupelių
  • 200 g avižų dribsnių
  • 100 g nekepintos (raw) kakavos miltelių
  • 100 g cukranendrių cukraus (raw)
  • Pusės vanilės ankšties grūdelių
  • 1 1/2 arb. š. kepimo miltelių
  • Žiūpsnelis druskos
  • 200 ml vyšnių kompoto su uogomis
  • 2 valg.š. nerafinuoto kokoso aliejaus

Gaminimas

  • Atidėkite pusę vyšnių kiekio, o visus likusius ingredientus sumaišykite maisto trintuvu. Į paruoštą lipnią ir tirštą masę sudėkite likusias vyšnias. 
  • Kepimo indą išklokite popieriumi, supilkite gautą masę ir kepkite apie 20-25 minutes, 220 C karštumo orkaitėje. 
  • Prieš pjaustant pyragą, leiskite jam pravėsti. 
  • Vietoje cukranendrių cukraus galite naudoti ir mirkytų datulių tyrę.