#saudemgud

Brinja

Lančai

Brinja

5 iš 5 10 Minutės

Yra kas jį vadina daržovių karaliumi. Aš visiškai pritariu. Ne kopūstą man duokit, o baklažaną – ir aš išsišiepus iki ausų. Čia taip gerai susigroja su grybais ir sezamo sėklų ...

Žiūrėti receptą

Zuikio priešpiečiai

0 iš 5

Lengvai čia, bet opt, gazo duoda. Nu ai myn, energijos gazo. Svarbiausia padažas, vaikyti, kaip skanu.

Žiūrėti receptą

Kankunas

0 iš 5 10 Minutės

Čia, kai pasiilgai tokio biški, och!

Žiūrėti receptą

Valentynke

0 iš 5 10 Minutės

Oii, šitas žiedelis.. Kas su burokais plešia meilę – valgys net nemirksėdami.

Žiūrėti receptą

Freš

0 iš 5 10 Minutės

Ši kupetaitė patinka tuo, kad tuo pačiu yra ir gaivi ir soti. Šviežios mėtos ir kokybiškas alyvuogių aliejus, mm.

Žiūrėti receptą

Porike

4 iš 5 5 Minutės

Man šitie du tokie sutikę viens su kitu, kad nors imk ir pavydėk. Niokiai su grybais yra niokiai su grybais. Jau pagamintų, rankų darbo niokių dabar galima rasti beveik kiekvienoje ...

Žiūrėti receptą

All4one

0 iš 5 10 Minutės

All 4 one, nes šįkart neskirsčiau ingredientų kepimo metu, o visus sušokdinau į wok keptuvę.

Žiūrėti receptą

Alagryn

0 iš 5 20 Minutės

Šie burbuliukai labiausiai patinka tuo, kad puikiai, net ir iškepus, jaučiu kalendros skonį. Nom.

Žiūrėti receptą

Sahara

0 iš 5 20 Minutės

Kepsniukai – puikus augalinių baltymų šaltinis. Jie kiek sausoki, bet minkšti ir nesprangūs. Skanu su tahini padažu arba kremu bei žalumynais, raugintomis daržovėmis.

Žiūrėti receptą

Bubbles

0 iš 5 20 Minutės

Šie burbuliukai labiausiai patinka mano vaikams. Man ir skanu, bet aš labiau už traškumą. Šie minkšti ir švelnūs.

Žiūrėti receptą