#saudemgud

Sahara

Sahara

Kepsniukai – puikus augalinių baltymų šaltinis. Jie kiek sausoki, bet minkšti ir nesprangūs. Skanu su tahini padažu arba kremu bei žalumynais, raugintomis daržovėmis.

Print Friendly, PDF & Email

Recepto įvertinimas

  • (0 /5)
  • (0 Žvaigždutės)

Pasidalink

Apie autorių

Toma Dvelytė

Dietistė, MPhil. Health Sciences

Panašūs receptai

  • Porcijos : Chebrai
  • Virimo/Kepimo laikas : 5 Min
  • Porcijos : 2
  • Virimo/Kepimo laikas : 10 Min
  • Virimo/Kepimo laikas : 20 Min
  • Virimo/Kepimo laikas : 20 Min
  • Virimo/Kepimo laikas : 20 Min
  • Porcijos : 2
  • Virimo/Kepimo laikas : 5 Min
  • Porcijos : 2
  • Virimo/Kepimo laikas : 20 Min
  • Porcijos : 2
  • Virimo/Kepimo laikas : 40 Min
  • Porcijos : 1
  • Virimo/Kepimo laikas : 20 Min
  • Porcijos : 1
  • Virimo/Kepimo laikas : 10 Min
  • Porcijos : 1
  • Virimo/Kepimo laikas : 10 Min
  • Porcijos : 4
  • Virimo/Kepimo laikas : 15 Min
  • Porcijos : 1
  • Virimo/Kepimo laikas : 15 Min
  • Porcijos : 1
  • Virimo/Kepimo laikas : 5 Min
  • Porcijos : 4
  • Virimo/Kepimo laikas : 30 Min
  • Porcijos : Kiek norėsis
  • Porcijos : 1
  • Virimo/Kepimo laikas : 7 Min
  • Porcijos : 2-3
  • Virimo/Kepimo laikas : 20 Min
  • Porcijos : 2
  • Virimo/Kepimo laikas : 10 Min